Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهسا بهادری: فکرش را بکنید که پدر و مادرتان، همسرتان و حتی دوستان صمیمیتان شما را به خاطر نیاورند، به مرور زمان یک نفر خودش را جای شما معرفی کند و کل زندگیتان از دست برود، زندگی‌ای که از همان ابتدا هم برای شما نبوده است. «بی‌رویا» به کارگردانی آرین وزیردفتری و با بازی طناز طباطبایی، صابر ابر و شادی کرم‌رودی، روایت زندگی دختری است که در مدت زمان کوتاهی کل زندگی‌اش را از دست می‌دهد اما در نهایت مشخص می‌شود که خانواده او در جای دیگری منتظرش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شادی کرم‌رودی برای بازی در این فیلم نامزد دریافت سیمرغ بهترین بازیگر زن نقش مکمل شده است. به همین بهانه سراغ گفتگو با این بازیگر رفتیم. 

خانم کرم‌رودی امسال  در جشنواره دو اثر از شما دیدیم، یکی فیلم سینمایی «بی‌رویا» به کارگردانی آرین وزیر دفتری که در آن ایفای نقش کردید و دیگر هم فیلم کوتاه «هرگز، گاهی، همیشه» که کارگردانی را برعهده داشتید، فکر می‌کنید که بازیگر بهتری هستید یا کارگردان بهتری؟

من چند فیلم کوتاه ساخته‌ام اما سال‌هاست که کار بازیگری را انجام می‌دهم، به همین دلیل فکر می‌کنم به واسطه تجربه‌ و سابقه فعالیتم بازیگر بهتری باشم. البته نمی‌توان بهتر و بدتر تعیین کرد باید اینگونه بگویم که خود را بیش‌تر بازیگر می‌دانم تا کارگردان.

می‌خواهم درباره هر دو کار توضیحاتی را ارائه دهم، ژانر فیلم سینمایی «بی‌رویا» همانطور که دیدید، معمایی است و من هم در کنار طناز طباطبایی، نقش مکمل را بازی کردم. زیبا یکی از پیچیده‌ترین نقش‌هایی بود که در سینما دیدم، با اینکه پیش از این‌ها در جریان فیلمنامه بودم، اما تا لحظه آخر برای هر سکانسی که مقابل دوربین رفتم، در حال کنکاش شخصیت بودم.

درباره فیلم کوتاه هم باید بگویم، آذر سال ۱۳۹۸ بود که فیلمبرداری فیلم کوتاه «هرگز، گاهی، همیشه» انجام شد و سال ۱۳۹۹ هم نمایش داده شد. درست قبل از همه‌گیری ویروس کرونا کارهای تولید ما هم تمام شد. اولین اکران جهانی این فیلم در جشنواره بین‌المللی بوسان بود و پس از آن هم در جشنواره‌های بین‌المللی فیلم فرایبورگ سوئیس، فیلم کوتاه سائوپائلو برزیل و فلیکرز رود آیلند آمریکا به نمایش درآمد. همچنین جایزه بهترین فیلمنامه را از جشنواره فیلم کوتاه تهران را دریافت کردیم. 

فیلم روایت یک فرد مبتلا به اسکیزوفرنی بود، اما آقای وزیردفتری گفتند با این نیت فیلم را نساختند.

این فیلم درباره اسکیزوفرنی نیست، بیش‌تر ماجرای انسانی را روایت می‌کند که هویت اصلی خود را از دست داده و بخشی از این اتفاق هم با توطئه رخ داده، اما می‌توان به لایه‌های روانشناختی ماجرا هم پرداخت.

در خلق این شخصیت تا چه اندازه به آرین وزیر دفتری کمک کردید؟

ما از خیلی قبل‌تر تجربه‌ کارگردانی را با هم داریم و به این نتیجه رسیدیم که قرار است رابطه کاریمان کاملا جدای از روابط زن شوهریمان باشد. در حقیقت جایگاه شغلیمان با روابط عاطفیمان تفاوت داشته باشد. به همین دلیل اندازه‌ای که دیگر افراد در نوشتن این فیلم تاثیر گذار بودند، من هم تاثیر داشتم.

     بیش‌تر بخوانید:      به خاطر نسبت زن و شوهری با کارگردان، انتخاب نشدم     خوشحالم که کسی مثل هوتن شکیبا همراهم بود     اسکیزوفرنی ندارم، این را گفتیم تا فیلم «بی رویا» پروانه نمایش بگیرد

باتوجه به جنس بازی شما در این فیلم، فکر می‌کنید شباهتی میان آثارتان دیده می‌شود؟

«بی‌رویا» هیچ شباهتی به کارهایی که در آن بازی کردم، ندارد و در واقع جنس نقش کاملا متفاوت است. از نظر استایل ظاهری، مدل صحبت کردن شخصیت، لحن او و ویژگی‌های ظاهری، زیبا بسیار به من نزدیک است. چون از مرحله طرح قرار بود در این فیلم بازی کنم، به همین دلیل تفاوت محسوسی میان زیبا و شادی وجود ندارد.

سال گذشته شما در فیلم سینمایی «ابلق» ایفای نقش کردید، امسال هم در «بی‌رویا» حضور داشتید که برای بازی در نقش مکمل زن نامزد جایزه شدید، شما برای با همبازی شدن با دو تیم بسیار قوی نگران نبودید؟ هرچند که می‌دانم تفاوت زیادی وچود دارد، اما فکر می‌کنید سختی کار «ابلق» بیش‌تر بود یا «بی‌رویا»؟

هر دو فشار کاملا متقاوت است، چون دو کارگردان، دو فضا و دو داستان متقاوت روایت می‌شود که هریک سختی‌های خاص خود را روایت می‌کند. واقعا قابل مقایسه نیست. اما کار کردن با آدم‌های حرفه‌ای در سطح حرفه‌ای سخت است.

در «بی رویا» با طناز طباطبایی و صابر ابر همبازی هستید. چقدر در ایجاد حس کاراکترها و پیشبرد بازی با هم همکاری داشتید؟ 

حضور در این فیلم و در کنار این ترکیب تجربه بسیار جالبی بود. طناز طباطبایی و صابر ابر کارهای مشترکی با هم کار کرده بودند و من بین آن‌ها تازه وارد بودم. با صابر ابر آشنایی داشتم؛ اما فیلم «بی رویا» نخستین همکاری من با طناز طباطبایی بود. از همان ابتدا خیلی خوب با هم ارتباط گرفتیم و جلو رفتیم زیرا ارتباط سه نفری ما به خصوص با طناز طباطبایی در فیلم «بی رویا» بسیار مهم بود و تا نقش‌ها دربیایند. اوایل به دلیل ناآشنا بودن نگرانی داشتم اما خوشبختانه این اتفاق افتاد و هر دو نفر بسیار حامی بودند و به من کمک کردند. طناز طباطبایی و صابر ابر هر دو بازیگران درجه یکی هستند و من از آن‌ها بازی‌های درخشانی دیده‌ام اما باید بگویم که بازی طناز طباطبایی در فیلم سینمایی «بی رویا» آدم را حیرت‌زده می‌کند و از صمیم قلب امیدوارم که سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول را ببرد چرا که درخشان کار کرده است. 

بیشترین ترس، نگرانی، یا دغدغه‌ای که برای بازی در این نقش داشتید، چه بود؟

یکی از دغدغه‌هایی من این بود که موقعیت خیلی محدودی برای معرفی نقش و پیش برد شخصیتم داشتم و تلاشم این بود زیبا را به درستی معرفی کنم، چون این اولین نقشی بود که بازی من بسیار زیاد در آن موثر بود. ما ۴۸ جلسه فیلمبرداری داشتیم که من در مجموع یک هفته تعطیل بودم.

شادی کرم‌رودی در کنار همسرش آرین‌وزیر دفتری

حالا که نامزد شدید، فکر می‌کنید سیمرغ را دریافت کنید؟

زمان بازی در این فیلم من تمام تلاشم را کردم و یک نقش پیچیده‌ای را ارئه دادم، امیدوارم هرچیزی که صلاح است رخ دهد.

به تازگی سر سریال یا فیلم تازه‌ای رفته‌اید؟

این اواخر در سریال «مردم معمولی» رامبد جوان بودم و فیلم سینمایی «ابلق» به کارگردانی نرگس آبیار را در نوبت اکران دارم. پس از بازی در سریال «مردم معمولی» پروژه جدیدی را نپذیرفتم و اکنون پیشنهاداتی دارم اما کمی صبر می‌کنم. زیرا معتقد هستم که در بازیگری، کیفیت، مهم‌تر از کمیت است. 

۵۸۲۴۵

کد خبر 1601843

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: چهلمین جشنواره فیلم فجر صابر ابر طناز طباطبایی طناز طباطبایی شادی کرم رودی فیلم سینمایی فکر می کنید فیلم کوتاه صابر ابر بی رویا بیش تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۰۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است

به گزارش خبرگزاری مهر، میر شمس الدین فلاح هاشمی؛ مدیرعامل نشر صاد درباره حال و هوای نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در سال‌های گذشته گفت: معتقدم به جز ایام کرونا و ایام خاص، نمایشگاه کتاب به نوعی کارناوال شادی است و می‌توان آن را بهار کتاب تلقی کرد. این شور و نشاط و هیجان میان ناشران، نویسندگان و مخاطبان (کودک و نوجوان و بزرگسال) در همه غرفه‌ها دیدنی است و در واقع می‌توان گفت، نمی‌توان در جای دیگر آن را سراغ داشت. با وجود نمایشگاه‌های استانی، نمایشگاه کتاب تهران همواره از جمله رویدادهای مهم فرهنگی ادبی و علمی کشور است و حس بسیار زیبایی میان مردم ایجاد می‌کند و این شلوغی و این شور مردم نسبت به کتاب علی‌رغم مشکلات اقتصادی و گرانی کتاب، ستودنی است.

وی افزود: من تجربه حضور در نمایشگاه کتاب استانبول را نیز دارم و باید بگویم با نمایشگاه کتاب تهران قابل مقایسه نیست و اگر هر کدام از کتاب‌دوستان کشورهای همسایه سری به نمایشگاه کتاب ایران بزنند واقعاً شگفت‌زده خواهند شد. پس نمایشگاه کتاب ما نسبت به نمایشگاه‌های کتاب کشورهای دیگر مانند ترکیه برتر است و این جمله را که مطالعه کمتر شده، نقض می‌کند چرا که مطالعه همواره بوده است. شاید که قدرت خرید مردم کمتر شده باشد ولی کتاب همیشه جایگاه خودش را داشته است.

مدیرعامل نشر صاد در ادامه سخنان خود گفت: مردم هیچگاه با کتاب و کتابخوانی قهر نبوده‌اند. اگر کتاب، کتاب خوبی باشد از زیر سنگ هم که شده باشد، مردم آن را تهیه کرده و مطالعه می‌کنند و به دستش می‌آورند حتی اگر دست دوم باشد. شاهد هستم کتاب‌های خوب دست به دست می‌شوند و به خاطر قیمت‌شان نوبتی خوانده می‌شوند و ناشران بعضاً کتاب‌های پرفروشی دارند، بنابراین مردم با کتابِ خوب همواره در آشتی هستند. کتاب‌های خوبی نیز داریم ولی در مقایسه با کتاب‌های سال‌های گذشته به خصوص در زمینه علوم انسانی و تألیفی کمی افول داشته‌ایم که این به مدل آموزش در دانشگاه‌ها برمی گردد.

فلاح هاشمی درباره اینکه اگر نمایشگاه تبدیل به یک سوژه جهت گردشگری ادبی شود چه اتفاقی برای صنعت نشر رخ می‌دهد، گفت: این اتفاق بسیار خوبی است و تقریباً افتاده است ولی باید تمامی ارگان‌های ذی‌ربط به میدان بیایند، از شهرداری گرفته تا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارگان‌هایی که در این فضا فعالیت می‌کنند. باید فضا را برای بهار کتاب ایران مهیا کرد تا کسی که از شهرستان می‌آید و چند روز در تهران مقیم می‌شود یا حداقل از صبح تا غروب می‌آید و در نمایشگاه حضور دارد برایش یک خاطره به یادماندنی خلق شود. یعنی از موارد تفریحی گرفته تا مدل عرضه و معرفی کتاب، فکر شده باشد. نمایشگاه کتاب این ظرفیت را دارد. حتی قهرمان کتاب‌ها این ظرفیت را دارند تا از این فرصت استفاده و گردشگر خارجی را جذب این اتفاق سالانه کنیم.

کد خبر 6095672 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • شادی هواداران ایپسویچ تاون برای صعود به لیگ برتر انگلیس پس از ۲۲ سال + فیلم
  • مرد سال آسیا: شادی مردم ایران برایم از همه چیز مهم‌تر بود
  • شادی ممنوع برای باقری در دربی خانوادگی
  • امیر جدیدی از «قهرمان» تا «منصور»
  • شرایط پیچیده سردار آزمون در رم | ستاره ایرانی را نه رم می‌خواهد، نه لورکوزن!
  • تاکیدامام جمعه سلماس بر حمایت از اجرای طرح نور
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • جشنواره اتاق نمونه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود
  • یک پله سقوط مقصودلو و طباطبایی در رنکینگ جهانی شطرنج
  • واژگونی تیبا یک نفر را به کام مرگ کشاند